Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

25 889 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 153 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 22091
Plocha obytná 336 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 336 m²

Popis nemovitosti

Prodej domu jako investiční příležitosti na ulici Rudné v Ostravě - Vítkovicích. Dům v roce 2016 prošel rozsáhlou rekonstrukcí při které došlo k vybudování a napojení na kanalizaci, zateplení, výměně oken, opravy střechy, výměny okapů, nové elektřiny a vody v plastu a v poslední řadě předělání dvou pater na kancelářské prostory a vybudovaní podkrovního bytu. Nájemní dům má 3 podlaží a jeho zastavěná plocha je 153m2.
V 1.NP se nachází - 2x kancelář o 4 místnostech včetně soc. zařízení. Ve 2.NP se taktéž nachází kanceláře o 4 místnostech plus Kuchyň a soc. zařízení - každé patro má užitnou cca 80m2. V 3.NP je pak nově vybudovaný podkrovní byt 2+kk o výměře 45m2 se soc. zařízením, technickou místností a nechybí ani klimatizace.
Část kanceláří je pronajata s pravidelným měsíčním výnosem. Dále je pronajata hlavní štítová stěna budovy pro reklamní účely. Tím pádem Vám již teď generuje čistý zisk. Další pronájmy jsou k dispozici a to jak bytu tak i kanceláře. K domu náleží zahrada o celkové velikosti 220m2. Využití zahrady můžete mít buď jen k odpočinku nebo také jako skladovací prostor. Dům lze využít jak za účelem investice tak k vlastnímu bydlení či podnikání. Dům v minulosti sloužil pouze k bydlení a je zde tedy možnost opětovné úpravy na 5 bytových jednotek.
Dům se nachází na hlavním tahu naproti autosalónu Mercedes s velice dobrou dostupností kamkoliv do Ostravy a hlavním tahem jak na Havířov, Opavu či Frýdek - Místek. Více informací Vám ráda sdělím na prohlídce.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (8)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit

mail

Geodeti

GAKO-Oblouk

Adresa: Hasičská 551/52, Ostrava, 70030
Email: gako@gako-oblouk.cz
Web: https://gako-oblouk.cz